Advocaat en mediator

Diensten

Bij de Nederlandse Orde van Advocaten ben ik ingeschreven op het rechtsgebied personen- en familierecht. Het familierecht is breed. Naast echtscheiding vallen daaronder ook bijvoorbeeld de afwikkeling van samenwoning, vaststelling van kinder- en partneralimentatie, vaststellen van een zorg- of omgangsregeling, gezag, verdeling van een woning, verdeling van een onderneming en verdeling van pensioen.

Ik sta u hierin bij met raad en daad door middel van advies, mediation of een procedure.

Tijdens een kennismakingsgesprek worden uw mogelijkheden en de risico’s besproken en wordt bekeken of er alternatieven zijn. Vanzelfsprekend worden ook de kosten besproken.

Indien ik u van dienst kan zijn, worden de afspraken schriftelijk vastgelegd. Het eerste halfuur van het kennismakingsgesprek is gratis.  Mijn kantoor beschikt niet over een derdengeldenrekening.

Mr. M. Cupido heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- en subrechtsgebieden geregistreerd:

  • personen- en familierecht: echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen, mediation, ouderschap en erkenning.

    Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.